Music Kids

Music Kids is het opleidingsprogramma van de Echo der Duinen. Tijdens Music Kids leer je alle instrumenten die bij de Echo der Duinen worden bespeeld kennen en kun je ontdekken welk instrument bij jou past.

Instrumenten

Bij de Echo der Duinen worden blaasinstrumenten en slagwerk bespeeld. Naast koperblazers zoals trompet, hoorn, trombone, bas en bariton spelen ook de houtblazers een belangrijke rol. Denk daarbij aan klarinetten, dwarsfluiten, hobo’s en saxofoons. Verder hebben we een slagwerksectie die bestaat uit percussie, drums en melodisch slagwerk (bijvoorbeeld Xylofoon en klokkenspel).

Opleiding

De lessen worden gegeven door gekwalificeerde muziekdocenten. Het doel van deze opleiding is het behalen van het landelijk erkende HaFaBra A diploma. De Echo der Duinen draagt de eerste 5 jaar bij in de kosten. Hierdoor wordt het mogelijk om op een betaalbare manier een instrument te leren bespelen. Het lesgeld bedraagt € 37,- per maand voor jeugdleden t/m 18 jaar. Het instrument wordt in bruikleen gegeven.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de Echo der Duinen, dan ben je altijd welkom om een keer te komen kijken. De orkesten repeteren op maandagavond in de Muze (Wantveld 2, 2202 NS Noordwijk):

– Opleidingsorkest 18.30 – 19.30 uur

– Harmonieorkest 19.45 – 22.00 uur

 Wil je meer informatie of je aanmelden dat kan met onderstaand formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp
  Informatie Music Kids

  Uw bericht

  Uw telefoonnummer

  muziekgezelschap de Echo der Duinen uit Noordwijk

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com